DXHIVE Coworking BG

DXHIVE coworking

DXHIVE Free Coworking - Coming in 2020!

Ако си креативен фрийлансър или предприемач, на когото му е писнало да работи сам от вкъщи, то трябва да прочетеш това съобщение.

В съответствие с идеята ни за споделяне на опит и експертни познания, решихме да отворим работното си пространство за двама (2) креативни фрийлансъри. Това е възможност да работиш безплатно в нашия офис, разположен в сърцето на София, на няколко минути от Съдебната палата.

В DXHIVE, силно вярваме във взаимната подкрепа и във възможностите за споделяне на опит, докато работим заедно с хора, които имат подобни интереси, за постигане на по-високи цели. С две думи – обичаме да си сътрудничим с готини хора 😉

В какво сме добри:

  • Технологии
  • Електронна търговия
  • Уеб дизайн
  • Дигитален маркетинг
  • Оптимизации за търсачки (SEO)
  • Копийратинг
  • Стартъпи
  • Женска мода, козметични продукти, здраве и фитнес

Малко информация за хората, с които ще имаш възможност да общуваш и споделяш опит:

Тиери: Основател на DXHIVE – компания, която продава луксозни екзотични продукти за жени, включително козметика, рокли, фитнес дрехи и др. Родом от Франция, Тиери е работил като консултант за едни от най-големите технологични компании (като Интел и Сиско, например) и стартъпи в Щатите. Тиери основава DXHIVE в Кипър и съвсем наскоро премества офиса си в София. Причината за преместването е разрастване на бранда. С идеята за съвместна работа, идва и по-голяма идея, която можете да намерите на сайта www.dxhive.com. Ако Тиери не е в офиса, можеш да го намерите да спортува във фитнеса или на лостовете.

Светослав: Свет, както го наричат чуждестранните му приятели, е познат като The Copywriting Titan. Освен впечатляващите резултати, които носи на клиентите си, Свет е много запален по маркетинг, тренировки и здравословно хранене. Когато не пише копи, можеш да го видиш да прави лицеви опори на публични места.

Елена: Съосновател на DXHIVE. Родом от Москва, Елена има неприкрита страст към мода и козметични продукти.

Екипът ни говори различни езици, включително английски, руски, френски, испански и (малко) китайски.

Какво друго ще получиш?

Освен чудесното местоположение в центъра, енергията, духа и креативността на екипа...ще имаш достъп до бюро, удобни столове, бърз интернет, принтер, аудио/видео оборудване. Офисът се намира на долния етаж, под магазина, и има място за още двама човека.

Нямаме нищо против да споделяме инструментите и стратегиите си. Учим през целия си живот и затова имаме достъп до различни платформи за обучения и смятаме да посветим една вечер в седмицата на онлайн обучения, за да обогатим уменията си.

С кого бихме искали да работим?

Предпочитаме да споделим нашия офис с креативни фрийлансъри и предприемачи в дигиталния пространство, както и с модни фотографи, посланици на брандове („инфлуенсъри“, ако щете), хора, занимаващи се с реклами и ПР, или такива, които се интересуват от мода, красота, козметика, здравословно хранане, фитнес.

Винаги сме отворени и към други креативни личности. ВАЖНО е да си забавен, енергичен, да може да се разчита на теб, да имаш страст към успеха и нестихващ апетит към разрастване на бизнеса ти.

КОГА?

Офисът ще е готов в следващите 6-8 седмици, но приемаме кандидатури още сега. Имаме две места.

Как да кандидатстваш за БЕЗПЛАТНО място в офиса ни:

Пусни ни имейл на thierry@dxhive.com, наред със CV и линк(ове) към социалните ти мрежи. В имейла обясни с какво си по-различен от другите и какви са страстите ти. Желателно е кандидатурата ти да е на английски, но можеш да я пуснеш също на руски, френски, български или испански.

Нека обединим усилия и победим 2020 заедно!

- Екипът на DXHIVE

View page in English ->

Sale

Unavailable

Sold Out