Liquid error: internal

Нашия магазин в София

dxhive

Добре дошли!

The Store - The Spirit - The Lifestyle

 

Елате да ни видите и да откриете свят на изключителни екзотични колекции. Магазин за активната жена в търсене на качество, изтънченост и уникалност.

Луксозни корейски колекции за грижа за кожата и козметика, бельо, бански, спортни облекла, обувки и още... Дойде време да изглеждате по най-добрия начин и да се отличавате от тълпата по всеки повод. Вие сте уникална и заслужавате най-доброто!

Екипът на DXHIVE е тествал всички продукти, които предлагаме и е подбрал най-добрите и най-ефикасните, можете да купите със затворени очи, знаейки, че предлагаме топ качество и ефикасни продукти.

Нашите марки са от Корея, Бразилия, Русия, Австралия и други. Да, обиколили сме света, за да Ви предложим най-доброто. Екипът на DXHIVE е от Париж, Москва, София, Лос Анджелис, Ларнака и ще имате възможност да се срещате с нас в магазина от време на време.

В магазина ни в София ще се насладите на моментална 5% отстъпка от цената на уебсайта ни.

Ние държим на качеството на нашите продукти и искаме да сте доволни от покупката си, ако не сте доволни от нашите продукти, ги върнете и ние ще Ви възстановим парите за покупката. 100% гаранция за удовлетворение!

Започвайки от януари 2021г., ние ще превърнем всяка четвъртък вечер във вечер за запомняне. Ще имаме специални безплатни събития по следните теми:

 • Тест и проба на корейски разкрасяващи продукти и научаване на 10-те стъпки от корейския режим за красива кожа и как да изглеждате по-млади.

 

 • Изкуството на лицевите масажи, за да поддържате кожата си стегната и тонизиране, за да изглеждате млади завинаги.

 

 • Проблемна кожа: научете как поемете контрол и да се отървете от кожни проблеми: акне, мазна кожа, суха кожа, белези и други кожни проблеми.

 

 • Разберете как действат редките и естествено ферментирали съставки, за да подчертаят красотата Ви, тайната на „азиатските кралски дворове“, която някога е била пазена в тайна от кралските семейства в Азия, днес е Ваша, за да ѝ се насладите.

 

 • Хранене и спортно хранене. Как да получите тялото, което винаги сте искали и как да минете на следващото ниво с тренировка и хранене.

 

И още...

   Имате ли въпрос? Пишете ни съобщение директно по WhatsApp за моментален отговор! Номерът на нашия магазин е и WhatsApp номера ни.

   Бъдете свързани с мрежата безплатно, магазинът ни има безплатен Wi-Fi

   Готова ли сте за промяна? Готова ли сте да изглеждате възможно най-добре по всеки повод? Готова ли сте за нещо ново и уникално? Тогава ни посетете през септември, искаме да се срещнем с Вас!

   Паркирането е лесно, имаме паркинг до нас и когато пазарувате в нашия магазин, паркингът е безплатен! Не е нужно да се безпокоите къде да паркирате, когато идвате да ни видите. Винаги ще има място за Вас в паркинга до нас.

   XOXO,

   - The DXHIVE Team

   View page in English ->

    

   Sofia store

   42, улица Цар Самуил, София 1000, България

   (42, Tsar Samuil Street, Sofia 1000, Bulgaria)

   sofia@dxhive.com

   +359 882 821 968

     Намираме се на 3 минути път пеша от булевард „Витоша“ зад Съдебната палата

   Sale

   Unavailable

   Sold Out